Usa New York Royals Harry Meghan

‘Harry is totaal gestoord’

Alle remmen los in nieuw boek over Sussexen. Waarin vooral Meghan het moet ontgelden, als we op de gelekte fragmenten mogen afgaan.

Auteur Tom Bower heeft een nogal bloeddorstige reputatie, dus dat belooft wat, als het boek volgende week verschijnt. Hij sprak onder meer met oude vrienden van Harry, die een boekje open deden over hun kennismaking met Meghan.

Dat was tijdens een paar dagen lekker drinken, beetje jagen, wat de adel zoal doet. Maar Meghan moest er niets van hebben. Ze gedroeg  zich uit de hoogte en als iemand een grap maakte legde ze meteen uit dat ze die sekstisch of racistisch was, of op een andere manier niet deugde. Echt gezellig werd het in ieder geval niet, en na afloop waren ze het over een ding eens: Harry is ‘compleet gestoord’ als hij met haar trouwt.

Bower ontdekte ook dat Elizabeth absoluut niet wilde dat Meghan naar de begrafenis van Philip zou komen, en dat ze opgelucht was toen haar aangetrouwde kleindochter verhinderd bleek. ‘Godzijdank’, vertrouwde ze een van haar vertrouwelingen toe.

Meghan zou verder furieus zijn geweest over de manier waarop ze tijdens het jubileumweekend werd afgescheept. Het was niet alleen een persoonlijke belediging, het gooide ook haar Netflix-plannen in de war.

In 2017 verscheen de hertogin van Sussex op de voorpagina van het septembernummer van Vanity Fair, met de kop: ‘Ze is gewoon wild van Harry!’

Buckingham Palace was woest – en Meghan daardoor ook! Ze belde ‘hysterisch’ met de redactie, die had volgens haar niet over Harry, maar over haar zegenrijke werk om de wereld beter te maken moeten schrijven.

LEES OOK:

VS OVER MEGHAN: NIET KONINKLIJK, GEEN BELANGSTELLING

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: The Telegraph/Mirror/The Sun/Express