Hrh Prince Harry With Hrh Prince Charles At The World

Harry en ‘The Firm’

Boek staat bol van aantijgingen richting familie. Harry en Meghan waren slachtoffer, stelt prins, die Charles’ rode lijn oversteekt.

Zo zou Charles grappen hebben gemaakt over wie Harry’s echte vader was, toen geruchten gingen dat Diana’s minnaar James Hewitt de prins zou hebben verwekt.

Het is maar één van de zeer vele anekdotes in het boek, die moeten laten zien hoe slecht Harry altijd behandeld werd. Het beeld dat volgens experts opduikt, is dat van grote frustratie, omdat niet hij, maar broer William voorbestemd is om koning te worden.

Het verhaal dat Meghan hem op het slechte pad heeft gebracht, terwijl hij toch zo’n vrolijke en aardige jongen was, kan daarmee in de prullenbak.

Dat het van meet af aan ook al niet goed zat tussen Meghan en de rest van de familie staat buiten kijf. Ordinaire scheldpartijen laten niets aan de verbeelding over, ieder woord valt verkeerd, met Harry en Meghan zonder uitzondering als onschuldige slachtoffers.

Meghan zegt bijvoorbeeld tegen Kate dat ze ‘babyhersens’ heeft, en is daarna ‘beledigd’ als iemand opmerkt dat je zulke dingen niet zegt.

Elders in de memoires beweert Harry dat hij en William Charles hebben ‘gesmeekt’ niet met Camilla te trouwen na de dood van prinses Diana, uit angst dat zij hun ‘boze stiefmoeder’ zou worden. Daarmee lijkt de prins een rode lijn over te steken, die zijn vader heeft getrokken. Iedere aanval op Camilla zou leiden tot ernstige gevolgen.

LEES OOK:

HARRY’S ONTHULLINGEN: SEKS, DRUGS EN EEN BEVROREN PENIS

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Mail Online/Telegraph/The Sun