Harry en Meghan vragen twee oud-werknemers om terug te komen

Harry en Meghan willen knallen in 2021, dat is wel duidelijk. Het paar is allerlei nieuwe samenwerkingen aangegaan en heeft voor een aantal klussen vertrouwde werknemers nodig. Dus werd gekeken in de Rolodex.

Het gaat om twee voormalige assistenten van het Britse hof, die al voor onder meer Harry en Meghan werkten voordat de twee royals fikse stappen terug namen. Eén van hen werkte al sinds 2015 voor de ‘Sussexjes’, als communicatieadviseur. De ander werkte sinds 2018 voor de Royal Foundation, waarvan Kate en William de grondleggers zijn.

Beide dames verloren echter hun baan nadat Harry en Meghan naar Amerika vertrokken. Extra bijzonder dus, dat het stel ze niet vergeten is en hen nu gevraagd heeft wederom voor ze te komen werken. Ze kunnen de hulp, expertise en ervaring goed gebruiken, want Meghan en Harry gaan een druk en ambitieus 2021 tegemoet.

Naast deals met Netflix en Spotify is er bijvoorbeeld ook een grote samenwerking met World Central Kitchen, waarover je bij ons eerder al kon lezen. Die organisatie stelt zich tot doel laagdrempelige maaltijden te kunnen aanbieden in gebieden waar bijvoorbeeld een natuurramp heeft plaatsgevonden en de lokale bevolking verstoken is van hulp en voedsel.

Het moge duidelijk zijn dat Harry en Meghan niet van plan zijn stil te gaan zitten in het nieuwe jaar. Hun plannen zijn talrijk, groots en internationaal gericht. Om één en ander ook op PR-vlak in goed banen te leiden, nam het echtpaar ook al een voormalige chef van Pinterest in de arm, Christine Weil.

Via het Instagram-account van Oprah Magazine werd in oktober voor het eerst in lange tijd een nieuwe, officiële foto van Meghan en Harry gedeeld. De twee zijn bevriend met Oprah. En weten redelijk handig de media in te zetten om goed in the picture te komen, ook voor hun stichting.

Meghan Harry Oprah Oktober 2020

LEES OOK:

Zoet: Meghan en Harry kopen 100 stuks van dit warme kledingstuk

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @oprahmagazine