Harry en Meghan

Bijzondere nieuwe samenwerking voor Meghan en Harry

Meghan en Harry slaan de handen ineen met een bekende chef-kok. En niet om hun eigen magen te vullen, maar wel om middels hun stichting Archewell hulpbehoevenden van maaltijden te kunnen voorzien.

Het gaat om een samenwerking met World Central Kitchen, en kok José Andrés. Samen gaan ze zorgen voor ‘community relief centers‘. Dit moeten makkelijk op te bouwen locaties zijn, die direct nadat bijvoorbeeld een natuurramp heeft plaatsgevonden, dienst kunnen doen als noodgebouw. Hier worden dan maaltijden bereid en uitgedeeld. En later functioneren de locaties ook als schoollokaal, voorraadcentrum of ontmoetingsplek.

World Central Kitchen houdt zich al een tijd bezig met maaltijden verzorgen voor de slachtoffers van rampen. De relief centers zijn er een mooie toevoeging op. Deze worden dus met Archewell, de stichting van Meghan en Harry gerealiseerd. En zullen in de zwaarst getroffen gebieden komen.

Op dit moment wordt er ook al eentje gebouwd. In Dominica. Dat eilandstaatje in de Caribische Zee werd in 2017 getroffen door 2 orkanen en is nog altijd bezig met de wederopbouw. Het volgende center zal worden gebouwd op Puerto Rico.

Afgelopen zomer deelden Meghan en Harry al eens schoolspullen, kleding en andere spullen uit aan kinderen uit minder bedeelde gezinnen, in Los Angeles.

Meghan Harry Schoolspullen 1
Meghan Harry Schoolspullen 2

LEES OOK:

Geen paparazzi meer voor Meghan, Harry en Archie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Christian Monterossa/Duke & Duchess of Sussex