Harry en Meghan ’totaal geen spijt’ van Megxit

Nadat prins Harry en later ook Meghan Markle enkele laatste verplichtingen in het Verenigd Koninkrijk hadden afgerond, gonsde het al rond: de 2 kijken uit naar de toekomst en laten hun 'royal duties' met opluchting achter zich.

Dat beeld wordt nu inderdaad bevestigd. Royaltykenner Katie Nicholl weet te vertellen dat Harry en Meghan ‘absoluut geen spijt hebben’ van de breuk en voor hun gevoel weer een beetje kunnen ademhalen.

Ze barsten inmiddels weer van de energie en zijn vast van plan om hun eigen ideeën vorm te gaan geven in de nabije toekomst. We meldden je een tijd geleden al dat onder meer een goede vriendin van Meghan meedacht over het in stand houden van de goede doelen van het paar. Eventueel door tóch de naam ‘Sussex’ nog ergens in te verwerken.

Lees ook:

“Ze zijn enorm enthousiast over hun nieuwe leven, ze dromen al maanden van dit moment”, zegt Katie. Overigens is er na 31 maart – de dag waarop Harry en Meghan officieel de royal verplichtingen staken – nog wel een overgangsperiode van 12 maanden. Wat dat inhoudt en of we Harry bijvoorbeeld alsnog met regelmaat in Engeland kunnen verwachten, is nog niet duidelijk.

Van Harry zelf wordt gezegd dat hij een echte familieman is. Dat hij zijn thuis in het Verenigd Koninkrijk waarschijnlijk behoorlijk gaat missen. En dat men denkt dat hij zijn neven, nichten en andere familieleden echt nog wel regelmatig zal willen zien. De laatste keer dat Harry in Engeland was, sprak hij onder meer urenlang met zijn oma Elizabeth.

 

Bron: OK! Magazine. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen