×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beste vriendin Meghan helpt Harry en Meghan

  Om merknaam Sussex nieuw leven in te blazen

  Beste vriendin Meghan helpt Harry en Meghan

  Nu bekend is geworden dat Harry en Meghan de merknaam Sussex Royal niet meer mogen gebruiken, schiet de beste vriendin van Meghan, Jessica Mulroney, het paar te hulp.


  Jessica (40) en Meghan (38) zijn al jaren goede vriendinnen. Haar dochter Ivy was zelfs bruidsmeisje op de royal wedding in 2018. Jessica is succesvol onderneemster in de modewereld. Ze runt daarbij een organisatie die zich hard maakt voor kwetsbare vrouwen en onder die vlag – The Shoebox Project genaamd – biedt ze nu ook ruimte aan de goede doelen van Meghan en Harry. Naar verluidt gaat het stel hun nieuwe website Sussex Global Charities noemen.

  LEES OOK:

  Na de storm aan nieuwtjes over het terugtrekken van de naam Sussex Royal lijkt het erop dat Meghan en Harry het opnieuw gaan proberen, maar dan zonder het woord ‘Royal’ te voeren.

  24 februari 2020 - 10:06