×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth: ‘Harry mag altijd weer terugkomen’

  Koningin had 4-uur-durend gesprek met haar kleinzoon

  Elizabeth: ‘Harry mag altijd weer terugkomen’

  Afgelopen zondag sprak koningin Elizabeth uitgebreid met haar kleinzoon over diens beslissing een stap terug te doen van het koninklijke leven.


  Harry is momenteel in Engeland om officiële taken uit te voeren en af te ronden. Eerder meldden wij al dat Meghan zich op 9 maart bij hem voegt, maar dat baby Archie hoogstwaarschijnlijk niet meereist en dus in Canada blijft.

  De Britse krant The Sun meent te weten dat Elizabeth en Harry afgelopen weekend lang met elkaar praatten, wel 4 uur. En dat ze hem gevraagd heeft naar zijn recente beslissingen om zich ten dele terug te trekken uit het koningshuis en zelfs in een ander land te vestigen, met zijn jonge gezin.

  Tegen het einde van hun gesprek zou Elizabeth gezegd hebben dat “Harry altijd terug mag komen” en dat hij “zeer geliefd” is.

  LEES OOK:

  Het heeft iets weg van een afscheidstournee, de activiteiten die Meghan en Harry nog in het Verenigd Koninkrijk ondernemen. Na het samen bijwonen van Commonwealth Day op maandag 9 maart, vliegt het paar terug naar Canada.

   

  Bron: ANP, The Sun. Beeld: ANP/EPA

  3 maart 2020 - 11:50