Harry en Meghan toch op balkon

Maar het tweetal zal geen formele rol spelen tijdens het jubileum van de koningin.

Het was de verrassing van de afgelopen dagen: het bezoek van Harry en Meghan aan koningin Elizabeth en prins Charles. De vraag was natuurlijk wat werd besproken.

Daarover zijn geen mededelingen gedaan, maar uiteraard lekten details uit. Het lijkt erop dat de eerste stappen zijn gezet op weg naar verzoening.

Dus zien we straks een balkonscene inclusief Harry en Meghan, Voor de queen zal dat prachtig zijn. De hele familie in harmonie bij elkaar, bij wat zo langzamerhand haar laatste grote openbare optreden zal worden.

Meghan en Harry zullen ook aanwezig zijn bij andere hoogtepunten, zoals een bijzondere dienst in St, Paul’s Cathedral in Londen.

Als niet-werkende leden van The Firm kunnen zij echter niet deelnemen aan Trooping the Colour of een centrale rol spelen bij de verschillende evenementen.

Officieel is er nog niets bekend, dus we weten ook niet wat Harry en Meghan gaan inleveren. De twee hebben zich vernietigend uitgelaten over het koninklijk huis en Harry komt nog met een boek waarin hij niet mals zal zijn voor zijn familie.

Dan is er nog Harry’s grote broer William, die nog steeds behoorlijk boos is op de twee. Wat William denkt weten we niet, hij is op wintersport in Courchevel.

De koningin, die donderdag 96 jaar wordt, is vastbesloten deel te nemen aan de vierdaagse viering en is van plan zo veel mogelijk evenementen bij te wonen. Haar mobiliteitsproblemen betekenen echter dat haar deelname in werkelijkheid waarschijnlijk minimaal zal zijn.

LEES OOK:

HARRY EN MEGHAN TOCH NAAR QUEEN

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Daily Telegraph