kroning charles

Harry en Meghan aanwezig bij kroning Charles

Lang was er onduidelijkheid over de aanwezigheid van prins Harry en Meghan Markle bij de kroning van Charles. Maar nu zijn er erg sterke aanwijzingen dat het paar op 6 mei aanwezig zal zijn bij de kroning.

Engelse kranten melden vandaag dat er sterke aanwijzingen zijn dat Harry en Meghan bij de kroning aanwezig zullen zijn. Het paleis blijkt opdracht te hebben gekregen om het paar op te nemen in de tafelschikking en stoelschikking tijdens de ceremonie en de festiviteiten eromheen.

Het hoofd van de ‘Household’s Department and Lord Chamberlain’s Office,’ houdt volgens bronnen nu officieel rekening met de komst van het paar. Hoewel Harry en Meghan officieel de uitnodiging voor de kroning nog niet hebben geaccepteerd, zijn ze dus wel opgenomen in de planning. Dat is natuurlijk ook niet gek. Iedereen die ooit getrouwd is of een groot feest heeft gegeven, weet hoe veel tijd logistiek in beslag neemt. In het geval van zo’n groot evenement als de kroning, is het lastig om er op het laatste moment nog een stoeltje bij te zetten.

Of hun kinderen Archie en Lillibet meekomen, daarover is nog niets bekend. Maar omdat de dag van de kroning ook de vierde verjaardag van prins Archie is, lijkt het onwaarschijnlijk dat hij in de Verenigde Staten achterblijft.

Bron: DailyMail, beeld GettyImages

Elizabeth
KLIK HIER