Meghan

Harry en de kroning: de stand van zaken

Duidelijk is dat Harry wel naar de kroning van zijn vader en stiefmoeder komt, en Meghan niet. Er zijn nog wat hobbels.

Voor die beslissing genomen werd, zou druk zijn overlegd tussen Charles en Harry – die niet met zijn broer wil praten.

Meghan zou in de VS blijven, om samen met zoon Archie diens verjaardag op 6 mei te vieren.

In Amerika noemen analisten het een verstandige oplossing. Een bron binnen Netflix legde uit dat Harry’s waarde bestaat bij de gratie van zijn connectie met de royals. Verstandig dus, dat hij zich in Londen laat zien.

De pest in

Tussen Harry en William komt het niet meer goed, en evenmin tussen Kate en Meghan. Kate zou de pest in hebben, omdat ze niet naar Balmoral kon om afscheid van Elisabeth te nemen.

Ze moest thuisblijven, zodat de rest een excuus had om Meghan niet naar Schotland te laten afreizen. Dat zit haar nog steeds dwars.

Verzoening

In het VK leeft enige hoop dat Harry’s aanwezigheid het begin zal zijn van verzoening. Daar zal dan nog heel wat voor moeten gebeuren. Harry is zoals het er nu uitziet heel kort in Londen. En er zijn nog wat hobbels.

In zijn memoires schildert hij koningin Camilla af als een gemene heks. Dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Maar Harry is er in ieder geval in het openbaar op teruggekomen. Dat is nog steeds een dingetje.

Als Harry terugvliegt naar zijn Californische huis, neemt hij in ieder geval iets van de koninklijke pracht en praal mee terug.

Daily Mail/Daily Telegraph

#Royaltynl

Leestip

BESTEL HIER