interview meghan harry oprah winfrey

Geruchten over nieuwe schok Meghan en Harry

Prins Harry en Meghan Markle kregen afgelopen week te horen dat Netflix hun serie heeft geschrapt. Met de populariteit van de twee gaat het bergaf. Amerikaanse media schrijven haar al af. Dus bedachten ze een plan.

Damage control. Dat is de term die de ronde doet. Het beperken van de schade, omdat het merk nogal wat butsen en schrammen heeft opgelopen.

Geruchten gaan dat ze daarvoor teruggrijpen op een beproefd middel: een interview met Oprah Winfrey!

De eerste keer, vorig jaar, zorgde dat voor enorme schokgolven, die ook de royal family bereikten.

Het idee voor een herhaling zou zijn ontstaan, nadat een nieuw boek over The Firm weinig heel liet van de twee. Ze zouden ‘verslaafd aan drama’ zijn en ‘maximale chaos’ willen veroorzaken.

Dat sluit aan op andere kritiek. Vooral Harry liet bij iedere gelegenheid weten op zoek te zijn naar rust en privacy. Sindsdien is het paar niet uit de media weg te slaan.

Merkwaardig

Het merkwaardige is dat het vorige interview met Oprah een ‘tell all’ zou zijn geweest. Harry en vooral Meghan zouden van hun hart geen moordkuil hebben gemaakt en alles hebben verteld wat ze dwars zat. De vraag is dan ook wat er nog meer te vertellen zou zijn. Het paleis houdt in ieder geval zijn hart vast.

Een niet-geïdentificeerde koninklijke insider verklaarde: ‘Meghan denkt dat een nieuw gesprek met Oprah de beste manier is om het verhaal te veranderen en alle negatieve beweringen die ze de laatste tijd over zichzelf heeft gelezen te weerleggen. Ze heeft al contact gehad met Oprah’s mensen.’

Geld zal ook een rol spelen. Meghan en Harry hebben voor vele miljoenen contracten met Netflix en Spotify, maar hebben nog niet echt kunnen leveren. De baan van Harry bij het bedrijf BetterUp ligt onder vuur, nu ze zich daar afvragen wat hij eigenlijk doet. Bovendien is de route naar de diepe zakke van vader Charles afgesloten.

Een nieuw interview met Oprah geeft Harry bovendien de gelegenheid voor het promoten van zijn boek, dat dit jaar verschijnt.

LEES OOK:

NETFLIX CANCELT TELEVISIESERIE MEGHAN EN HARRY

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Epic Stream