Meghan Hand Voor Gezicht

Geduld Charles raakt nu echt op

Wordt Netflix de genadeklap voor Meghan en Harry?

Het lijkt er wel op. In het VK is de woede over het aankomende seizoen van The Crown nog steeds groot. Dame Judi Dench wil dat voor iedere aflevering een disclaimer komt, een verklaring dat wat e te zien krijgen fictie is, geen werkelijkheid.

Van de documentaireserie die Harry en Meghan voor Netflix hebben gemaakt wordt nog meer schade verwacht. Gaat Harry in die serie inderdaad los op zijn familie, dan pakt Charles de koninklijke titels van de Sussexen af. Geen prins Archie. Geen prinses Lilibet. En Meghan en Harry worden niet meer aangesproken met ‘koninklijke hoogheid’.

Vanity Fair’s Royal Editor Katie Nicholl zei dat in GB News: ‘We weten van hun vroegere avonturen – kijk maar naar Oprah – dat ze niet bang zijn om kritisch te zijn over het instituut, en dat er een aantal behoorlijke klappen zijn uitgedeeld. Charles zal niet achterover leunen en de familie of het instituut, of de reputatie van de Kroon, die alles voor hem is, laten bezoedelen of zelfs vernietigen, zeker niet door leden van de koninklijke familie.’

LEES OOK:

VRIENDEN MEGHAN EN HARRY: ‘DOCU TOCH DIT JAAR’

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Daily Express