Bier landgoed Queen Elizabeth

Foto: Joe Biden op tuinbezoek bij Elizabeth

Je las bij ons voor het weekend al dat Jill en Joe Biden bij Elizabeth waren uitgenodigd voor een kopje thee. Dat theekransje heeft inmiddels plaatsgevonden en natuurlijk zijn er een paar plaatjes van geschoten!

Het ziet er niets minder dan gezellig uit: een stralende Elizabeth, in een prachtige jurk met bloemenprint, en een dankbaar ogende Joe en Jill Biden. De nieuwste president van de Verenigde Staten werd onlangs door the queen herself uitgenodigd voor een kennismaking, meer daarover kon je hier al lezen.

Een en ander vond gistermiddag plaats in de tuin bij Windsor Castle. Een druk weekend voor Elizabeth, omdat ze zaterdag ook al de landelijke viering van haar verjaardag vierde. Elizabeth werd in april 95, maar geheel volgens traditie wordt dit in juni in Groot-Brittannië ‘groots’ gevierd. Vorig jaar en dit jaar echter in aangepaste vorm, vanwege de pandemie.

Joe Biden en zijn vrouw Jill ontmoetten Elizabeth, praatten bij en van hun tuinmomentje samen werd deze leuke foto gemaakt:

Britain G7 Summit

Ook op het Instagram-account van the royal family werd een aantal foto’s van de ontmoeting gedeeld. Daar betreft het echter de korte militaire parade die werd gehouden ter ere van het bezoek van het Amerikaanse presidentspaar.

LEES OOK:

Column Marc: carrièrepolitici of geboren koninginnen?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @theroyalfamily

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen