Charles en camilla

Charles en Camilla updaten foto’s op sociale media

Nieuw portret, mooie uitnodiging voor de kroning en nu zijn ook de profiele aangepast op sociale media. De kroning nadert!

De profielfoto’s voor de officiële social media-pagina’s van de koninklijke familie zijn bijgewerkt met het onlangs vrijgegeven portret van de koning en koningin-gemaal.

De foto is genomen door Hugo Burnand, de huwelijksfotograaf van Charles en Camilla, in de Blue Drawing Room van Buckingham Palace en werd dinsdag door het paleis vrijgegeven samen met de officiële kroningsuitnodiging.

Avatar

De nieuwe avatar is nu te vinden op de Twitter-, Instagram-, Facebook- en YouTube-pagina’s van de koninklijke familie.

Nadat de officiële rouwperiode voor koningin Elizabeth na haar dood in september afliep, verving een foto van Charles en Camilla de beeltenis van de overleden vorstin. De verschuiving betekende dat ze een nieuwe start maakten.

Accounts

De verschuiving betekende dat zij de accounts overnamen, terwijl prins William en Kate Middleton hun eigen pagina’s aanpasten aan hun nieuwe koninklijke titels als prins en prinses van Wales.

Achter de nieuwe profielfoto van koning Charles en koningin Camilla op Twitter, Facebook en YouTube zit een coverfoto van de Mall in Buckingham Palace tijdens koningin Elizabeth’s jubileum.

Charles En Camilla
Charles En Camilla

Leestip

BESTEL HIER

People Magazine

#Royaltynl