Camilla In Het Wit

Camilla viert Internationale dag voor ouderen met ballet

Afgelopen zondag schonk koningin Camilla (76) aandacht aan de Internationale Dag voor Ouderen.

Nadat ze een bezoek bracht aan het Silver Swans dansprogramma van de Royal Academy of Dance, zette ze de school nog even in het zonnetje op Instagram.

Groepsfoto

‘Vandaag, ter gelegenheid van de Internationale Dag van Oudere Personen, weet ik dat een ware groep dansers naar de Royal Academy of Dance is gekomen voor een reeks workshops, gesprekken en presentaties, online vergezeld door vrienden van over de hele wereld’, begint de koningin onder een groepsfoto waarop ze met balletdansers poseert.

‘Als een toegewijde, zij het iets gammel, Silver Swan wilde ik jullie graag mijn warmste wensen sturen voor een prachtige dag van kameraadschap en plezier, waarbij we de enorme voordelen vieren die ballet in ons leven heeft gebracht. Om een citaat te lenen…. Blijf dansen!’, schrijft ze er stellig bij.

Oudere leerlingen

De Royal Academy of Dance ontwikkelde Silver Swans in 2017 na een grote vraag naar balletlessen voor oudere leerlingen. Er zijn veel vastgestelde voordelen van dans, waaronder waargenomen verbeteringen in de kwaliteit van leven, evenals fysiologische voordelen zoals verbeterde balans.

Beeld: Getty Images

#Royaltynl

Leestip

BESTEL HIER