Buckingham Palace alert op Sussex-bommen

Het Britse hof staat klaar om eventuele onrust veroorzaakt door Harry en Meghan de kop in te drukken. Dit is er aan de hand.

Terwijl het paleis controle houdt over de officiële afspraken van het tweetal, zoals deelname aan de dankdienst vrijdag in St. Paul’s Cathedral in Londen.

Hun gewoonte om onaangekondigd te verschijnen heeft geleid tot bezorgdheid over een circus, overal waar de Sussexes bij verrassing opduiken. Dat zou het zorgvuldig bewaakte programma van de festiviteiten behoorlijk in de war kunnen schoppen.

Het koppel heeft via via laten weten dat ze de schijnwerpers niet naar zich toe zullen trekken, ten koste van Elizabeth, maar de vraag blijft hoe betrouwbaar die informatie is.

Het gerucht dat ze Lilibet in Londen zouden willen dopen, wat een klap in het gezicht van The Firm zou zijn, wordt niet meer serieus genomen – maar ook niet uitgesloten.

Enige zorg is er tenslotte over de publieke reactie op de optredens van Meghan en Harry, die niet bij iedere Brit een warm gevoel oproepen. Boegeroep zou weinig bijdragen aan de beoogde feestvreugde.

LEES OOK:

WILLIAM EN KATE MIJDEN ZATERDAG HARRY EN MEGHAN

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Daily Telegraph/Daily Mail/The Sun/Daily Mirror

Bron: Daily Telegraph