William

Broederoorlog Harry en William ontbrandt weer

De strijd tussen Harry en William kreeg nieuwe brandstof, door hevige beschuldiging in zaak tegen Britse kranten.

Het draait ditmaal om een rechtszaak die Harry voert tegen de Britse krant The Sun. Die zou telefoons van de royals hebben gehackt, waaronder die van Charles, William en Harry.

Harry beweert nu, dat William in 2020 een schikking heeft getroffen met de eigenaren van de krant, voor heel erg veel geld.

Elizabeth

Dit soort zaken zou altijd achter gesloten deuren worden afgehandeld. Daar zat koningin Elizabeth achter. Zij wilde niet dat enige vuile was zou worden buiten gehangen, bijvoorbeeld in rechtszaken zoals Harry die nu voert.

De reden waarom hij toch naar de rechter stapte is puur ongeduld. Het wachten op een schikking duurde hem simpelweg te lang. Dat geldt ook voor nog eens drie zaken die hij aanhangig heeft gemaakt.

Duister

Het openbaar maken van Williams deal zet hem in een vreemd daglicht. Alsof hij handjeklap speelt met de krachten van het duister, waar broer Harry juist moedig tegen vecht. Het zal de onderlinge verstandhouding in ieder geval geen goed doen. Harry ontpopt zich – opnieuw – als het buitenbeentje, en niet als de teamplayer die hij volgens Charles en William zou moeten zijn.

Leestip

BESTEL HIER

ANP

#Royaltynl