Australia Britain Diplomacy Royal Tour

Britse koninklijke familie weer bij elkaar

Harry en Meghan verenigd met de rest van The Firm.

De wassen beelden van prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn in aanloop naar het platina jubileum van koningin Elizabeth tijdelijk bij de rest van de familie gezet in Madame Tussauds in Londen. Daarnaast hebben de beelden van zowel Harry en Meghan als van de rest van de familie een make-over gekregen.

Prins Harry en Meghan, die in Californië wonen, reizen met hun kinderen Archie en Lilibet naar Londen om het jubileum te vieren. Daarom zijn de beelden van het stel gedurende de festiviteiten bij de rest van de royals geplaatst.

Het museum haalde ze in 2020 bij de rest van de Britse royals weg en verplaatste ze naar een ander gedeelte, nadat het koppel besloot de koninklijke werkzaamheden neer te leggen.

De reünie van de beelden duurt twee weken, daarna worden de nabootsingen van Meghan en Harry weer verplaatst. Prins Charles, prins William en prins Harry hebben een smoking gekregen vanwege het jubileum. De koningin zelf draagt een witte jurk met Swarovski-steentjes, die is gebaseerd op de jurk die ze draagt op het officiële portret voor haar jubileum. Camilla, de hertogin van Cornwall, draagt een blauwe baljurk, Catherine heeft de jurk aan die ze droeg tijdens een bezoek aan Pakistan in 2019 en Meghan draagt een rode jurk die zij in 2020 aanhad bij een bezoek aan de Royal Albert Hall.

LEES OOK:

WORDT NU OOK HARRY’S BOEK GECANCELLED?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP