Queen Elizabeth Ii Platinum Jubilee 2022 National Service Of Thanksgiving

Bizar: Broers zitten mijlen van elkaar bij dankdienst

Het goede nieuws was dat Harry en William allebei naar St. Paul’s kwamen.

Harry en Meghan hebben zich tot op heden keurig aan de afspraken gehouden en dat was vandaag niet anders. Elizabeth was te zwak voor een hele kerkdienst, maar heeft wel met achterkleinkind Lilibet kennis gemaakt.

Tijdens de dienst echter gaapte letterlijk een kloof tussen beide broers – in de vorm van een gangpad, met de Sussexen aan de ene kant en de Cambridges aan de andere!

Harry en Meghan werden ook apart gehouden van Charles en Camilla, en vertrokken apart.

Ook prins Andrew kwam niet naar St Paul’s, nadat hij eerder deze week positief had gereageerd op een test op het coronavirus. De koningin volgde de dienst vanuit haar residentie Windsor Castle, en het werd uitgezonden op BBC One.

Harry en Megan liepen na de dienst hand in hand door het gangpad van St Paul’s, in gezelschap van andere leden van de koninklijke familie en in navolging van Charles en Camilla en William en Kate – maar verschenen niet met hen buiten.

De Sussexen waren niet uitgenodigd voor een receptie in de nabijgelegen Guildhall, waar een reeks andere leden van de koninklijke familie en hooggeplaatste politici, waaronder premier Boris Johnson en minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel, aanwezig waren.

Bron: Daily Mail Beeld: Getty Images