Britain Royalty

Andrew deze zomer naar Balmoral

Vakantie Queen wordt een hele puzzel.

Zoals altijd viert koningin Elizabeth zomervakantie op Balmoral. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Broer Charles en neef William, die traditiegetrouw ook in de Schotse Hooglanden te vinden zijn als de Queen daar is, willen voordat ze komen zeker weten dat ze niet tegen Andrew aanlopen.

Elizabeth zal de rest van de zomer doorbrengen in Craigowan Lodge, een stenen huis met zeven slaapkamers op ongeveer een anderhalve kilometer van het hoofdkasteel in Balmoral. Daar zal ze ook gastvrouw zijn voor Harry en zijn gezin. Wat weer een nieuw probleem oplevert, want het ziet er niet naar uit dat William en Charles zin hebben in een ontmoeting met de Sussexen.

Volgens kenners is er nog een complicerende factor: ‘Andrew zal vrijwel zeker langere tijd in Schotland doorbrengen aan de zijde van zijn moeder, niet in de laatste plaats omdat hij niets anders te doen heeft nu zijn stroom zomerse uitnodigingen vrijwel is opgedroogd. Reizen overzee stelt hem bloot aan de lenzen van paparazzi-fotografen.’

Wat het weer lastig maakt voor Charles en William om bij de Queen te zijn. Zelfs onder een dak slapen met de in ongenade gevallen prins zou al het signaal kunnen geven dat alles weer koek en ei is, en dat willen William en Charles voorkomen.

LEES OOK:

‘PRINS ANDREW BLIJFT BELANGRIJK IN ZAAK-EPSTEIN’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Daily Express