5 mooie foto’s van prinses Charlotte

Als enige zusje tussen 2 broertjes zal ze ongetwijfeld wat ronddollen met ze in de tuinen bij het paleis. De 6-jarige prinses gaat graag naar school, leest en wordt graag voorgelezen en is niet bang voor onweer. We hebben een aantal prachtige foto’s van de dochter van William en Kate voor je geselecteerd.

De 3 kinderen van William en Kate doen het goed. Toegewijde en trotse ouders als ze zijn, worden we gelukkig met enige regelmaat getrakteerd op mooie kiekjes van de opgroeiende kinderen. Eerder al maakten we dit leuke artikel met geinige weetjes over de 3 kids voor je. En had je deze fijne foto’s van mama Kates kapsels al eens gezien?

Charlotte is het middelste kind en ook de enige dochter. Broer George is inmiddels 8 en broertje Louis 3 jaar. Tijd om de mooie dame eens in de spotlight te zetten: met deze 5 mooie foto’s!

Toen Charlotte nog een Charlotte-je was. Wat een heerlijk peuterplaatje.

Deze fijne foto van Kate met Charlotte bezorgt je spontaan een glimlach. Kate besloot ‘m vorig jaar via Instagram te delen met de wereld, op Moederdag.

Charlotte kan goed overweg met George. Ze gaan naar dezelfde school en dragen ook een uniform naar school, wat in Engeland heel gewoon is.

George En Charlotte

Dit mooie kiekje werd gemaakt voor en gedeeld op haar vorige verjaardag.

En hier zien we Charlotte haar – toen nog – babybroertje Louis een liefdevol kusje geven. Wat een mooi stel!

LEES OOK:

Vers van de pers: Alexia gaat in het buitenland studeren

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kensingtonroyal