George Charlotte Louis William

5 leuke weetjes over de kinderen van William en Kate

George is inmiddels bijna 8. Charlotte is 6. En spruit Louis is 3. De 3 kinderen van William en Kate veroveren wereldwijd harten en het gezin oogt enorm gelukkig. We zochten 5 leuke weetjes over de kids voor je op!

George en Charlotte zitten al op school. Daar is Louis met zijn 3 jaar nog nét te jong voor, al volgt hij wel pre-school. We worden gelukkig met enige regelmaat getrakteerd op nieuwe foto’s van de 3 vrolijke kinderen, want wat gaat de tijd snel! Als je de verjaardagsportretten van ieder kind van vorig jaar en dit jaar naast elkaar legt, zijn de verschillen al enorm.

We hebben de leukste weetjes en feitjes over George, Charlotte en Louis opgeduikeld. Lees je gezellig mee?

George houdt enorm van dansen. Hij gaat er helemaal in op, net als zijn oma Diana dat deed. Dit vertelde William ooit eens tijdens een radioprogramma.

Charlotte was een enorm makkelijke baby, volgens haar ouders. Toch vreest William dat ze het misschien wel dubbel-en-dwars inhaalt als ze straks een tiener is.

Louis houdt – net als zijn broer en zus trouwens – enorm van buiten zijn. Volgens Kate wil hij graag aan ieder bloemetje dat hij tegenkomt ruiken.

George en Charlotte zijn allebei groot fan van het kinderboek The Gruffalo. Hierin is een muis die door de bossen loopt het hoofdkarakter. Hij bedenkt The Gruffalo.. of bestaat die echt?!

George is dol op onweersbuien. Niets geen huilend kind aan de rok van zijn moeder bij donder en bliksem, George kan er geen genoeg van krijgen.

George Charlotte Louis
Britain Royalty

Lees ook:

Kate straalt in bijzondere bloemenjurk

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kensingtonroyal