Kate Coltrui

5x mooie Kate-kapsels

Kate Middleton is gezegend met een goede kop met haar. Haar donkere manen mogen af en toe genieten van een ‘galakapsel’, maar net zo vaak draagt Kate het los of in een simpele paardenstaart. 5 leuke foto’s van haar hairdos!

De Duchess of Cambridge is dit jaar alweer 10 jaar getrouwd met haar prins. 3 mooie kindjes, veel nuttig werk en de afgelopen maanden ook opvallend veel videogesprekken later straalt de 39-jarige brunette nog altijd volop. Je kon bij ons al genieten van dit leuke artikel, waarin we allerlei foto’s van William en Kate verzamelden in dezelfde outfits (fashion twins!). En nu zetten we Kates haardos in the picture. Van opgestoken tot los op haar schouders, alles komt voorbij.

Met mondkapje en een stijlvolle donkerblauwe wintermantel, draagt Kate haar prachtig gestylde haar hier los. De grove slag erin siert haar.

Kate Haar Foto 1

Formeel en elegant met een lage en brede knot onder het zwarte hoedje. Passend voor Remembrance Sunday, vergelijkbaar met onze Dodenherdenking op 4 mei.

Kate Haar Foto 2

Letterlijk de wind door de haren. Kate draagt het hier nonchalant-los, maar de look klopt toch weer helemaal: check vooral het oversized ‘grandpa’-jasje. En natuurlijk haar gulle lach.

Kate Haar Foto 3

Een onderonsje met actrice Renée Zellweger, tijdens een BAFTA-awards-gala (filmprijzen). Een brede vlecht die ook nog eens is ‘dubbelgevouwen’. Een kapsel waarmee ze oogt als een Disney-prinses!

Kate Haar Foto 4

En ook een praktische, simpele paardenstaart kan Kate heel goed hebben. Zeker als je een rondje mee sprint met een paralympische topatleet. Het valt ons wel op dat ze haar oorbellen gewoon in heeft gehangen die dag. Misschien was het veiliger die thuis te laten?

Kate Haar Foto 5

LEES OOK:

Zo zien de broers van Charlene eruit

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kensingtonroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen