The King And Queen Of Spain Enjoy A Stroll Through The Plaza Mayor Of Palma De Mallorca

Royals scoren met nieuwe look en jonge generatie

Vakantie op Mallorca zette het Spaanse koningshuis 2.0 stevig op de kaart.

Tot in het buitenland waren de reacties op de manier waarop de royals zich presenteerden juichend. Eenvoudig is het sleutelwoord, met jurken van Zara en een koningin die geen moment op haar fameuze hoge hakken te zien was. Net als haar dochters Leonor en Sofia droeg ze espadrilles, de zomerse koninklijke schoen, maar ditmaal waren dat platte.

Veel te doen was er over de shorts die Letizia droeg tijdens een dagje in Palma. De koning droeg ook een korte broek, maar de arme man wordt totaal overschaduwd door zijn vrouw en dochters. Hoewel hij dat zo te zien prima vindt. Hier en daar werd wat gemopperd over de lengte van de jurk die de koningin de dag ervoor droeg, maar dat waren enkelingen in een slecht humeur. Merendeels was er gejuich over de benen van Letizia, en die van haar dochters.

De relaxte wandeling tussen het volk heeft veel instemmende reacties gekregen, zeker in landen waar de royals zich wat minder casual door het volk bewegen. Daarbij viel ook nu weer de hechte band tussen de zussen op. Waren die bij een eerder gezamenlijk bezoek nog wat timide, nu waren ze compleet ontspannen.

Leonor wordt na alle perikelen in het koningshuis wel de redding van de Spaanse monarchie genoemd. Als ze zo doorgaat hoeft die zich helemaal nergens zorgen over te maken.

LEES OOK:

ZIEN: DRIE GENERATIES ROYALS

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Lecturas/Daily Express/Bunte/Paris Match/Caras/Daily Mail Beeld: Getty Images