Leonor, Sofia, Sofia

Opnieuw springt prinses Sofia eruit

Bij het ontspannen etentje na afloop van de Copa del Rey, sprong prinses Sofia er opnieuw op een zeer positieve manier uit.

Op het eerste gezicht leek het vooral, alsof prinses Leonor en prinses Sofia weer eens hun outfits op elkaar hadden afgestemd. De zussen zijn erg close en doen dat wel vaker. Net als hun haar – los – exact hetzelfde was.

We zagen de Spaanse koninklijke familie ontspannen bijeen in het centrum van Palma de Mallorca, in de wijk Portixol. Mooi om te zien, hoe de twee prinsessen voor hun oma zorgen!

Espadrilles

Zowel koningin Letizia als prinses Sofia en prinses Leonor droegen uiteraard espadrilles, de soort die op het eiland espardeñas worden genoemd.

Prinses Sofia had net als prinses Leonor een lange jurk aan met een etnisch motief, alleen was die van de infanta net wat uitbundiger en gewaagder. Dat is ook de wereldpers niet ontgaan. Die riep de 16-jarige uit tot stijlicoon in de dop.

Mia

Bij deze gelegenheid koos de familie voor het restaurant Mía van de bekende chef-kok Guillermo Cabot. Dit restaurant is gespecialiseerd in vis en salades en heeft onlangs zijn deuren geopend voor het publiek.

eloise
KLIK HIER

Hola!/ANP

#Royaltynl