Spanish Royals Host Dinner For Authorities In Palma De Mallorca

Met dit Catalaanse merk schittert Letizia

Koningin Letizia was naast haar schoonmoeder koningin Sofia en koning Felipe een plaatje in schitterend wit en blauw.

Voor het eerst droeg Letizia een bedrukte Desigual-jurk, die ruim €800 kostte en nu al uitverkocht is. De jurk is bedrukt met een wit en blauw dessin en heeft een Bardot-halslijn.

Letizia debuteerde de jurk op de traditionele receptie voor lokale hoogwaardigheidsbekleders, waar ht decolleté haar legendarische schouders benadrukte en het ontwerp bij ieder zuchtje wind voor een adembenemend effect zorgde.

Prints

De jurk maakt deel uit van de speciale collectie van het Catalaanse merk, in samenwerking met de ontwerpster Stella Jean, die voor de originele prints zorgde.

De koningin combineerde de jurk met haar favoriete en zomerschoenen, de beroemde espadrilles. In dit geval een wit model van het merk Macarena, dat ze ook bij andere gelegenheden heeft gedragen.

Haar juwelen bestonden uit de bekende gouden ring van Coreterno, één van haar favoriete stukken, en kleine oorbellen van de Mallorcaanse Isabel Guarch, in de vorm van een windroos, een eerbetoon aan het eiland.

Paardenstaart

Vorige week tijdens haar eerste officiële evenement in Palma de Mallorca verraste Letizia met los en golvend haar. Voor deze gelegenheid droeg de koningin van Spanje het liever in een elegante maar ontspannen paardenstaart.

Spanish Royals Host Dinner For Authorities In Palma De Mallorca
Spanish Royals Host Dinner For Authorities In Palma De Mallorca
eloise
KLIK HIER

Caras/Getty Images

#Royaltynl