Royal (6)

Letizia is licht in de duisternis

Koningin Letizia schitterde met koning Felipe bij de opening van een nieuw museum in Madrid, de laatste afspraak voor de zomervakantie.

Het is warm in Spanje, daarom droeg koningin Letizia een ruime bloemetjesjurk van Carolina Herrera, die haar fameuze armen en schouders bloot liet, met subtiele zwarte details. Net zo zwart als de hakken die ze droeg, waar ze in de zomer meestal kiest voor espadrilles. Check hieronder de details.

Kunst

Aanleiding voor het evenement was een nieuw onderkomen voor alle kunst die 5 eeuwen Spaanse kunstenaars hebben verzameld. In een museum dat door zijn architectuur ook al een kunstwerk op zich is.

Campagne

Eigenlijk zou de feestelijke opening al op 28 juni zijn, maar dat werd uitgesteld wegens de verkiezingen, die afgelopen weekend in Spanje zijn gehouden. De royals hielden zich afzijdig, om de campagnes van de partijen niet in de weg te lopen.

Het optreden van Letizia en Felipe was voorlopig het laatste in de Spaanse hoofdstad. Hierna vertrekken ze voor de zomervakantie naar  Mallorca.

Spanish Royals Inaugurate The Gallery Of The Royal Collections
Spanish Royals Inaugurate The Gallery Of The Royal Collections

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Hola!/Getty Images

#Royaltynl