nieuwe coupe Letizia

Zien: koningin Letizia heeft nieuwe korte coupe 

De koningin van Spanje had duidelijk zin in een nieuwe coupe, want Letizia heeft een aardig stuk van haar haar af laten knippen. Mooi dat het is!

Koningin Letizia is een echte modekoningin. Niet alleen heeft ze altijd fantastische outfits aan, ook zit haar haar altijd geweldig. Gladde lokken of haar in de krul. Alles staat de koningin van Spanje mooi. 

Nieuwe korte coupe

Koningin Letizia had zin in een nieuwe coupe, dat kan niet anders. Afgelopen week, tijdens een lunch met de president van Paraguay, verscheen de koningin voor het eerst met de korte lokken. Zoals te zien is, is de schaar er flink ingezet, want al met al zijn de haren zo’n 20 centimeter korter. 

Lees ook: Zien: Letizia heeft nieuw kapsel

Prachtig kapsel

Maar zoals alles, staat ook dit kapsel koningin Letizia ook mooi. De haren zijn net boven haar schouders afgeknipt, zodat ze nog wel gemakkelijk in een paardenstaat kan doen. Ook kan het nog makkelijk worden opgestoken, voor als zij en haar man koning Felipe een deftig feest hebben. 

Lees ook: Deze royal vrouwen hebben een kort kapsel

Nieuwe kapsel van Letizia

Benieuwd geworden naar het nieuwe kapsel van de koningin van Spanje? Hieronder zijn er wat mooie foto’s van de nieuwe korte coupe te zien. En zeg nu zelf: dit staat haar fantastisch, toch?

Spanish Royals Host A Lunch For The President Of Paraguay And His Wife
Koningin Letizia met haar nieuwe korte coupe
Spanish Royals Host A Lunch For The President Of Paraguay And His Wife
Letizia straalt

Lees ook: 5x de korte kapsel van Charlene

Tip van de redactie

Schitter zoals koningin Letizia met Swarovski’s elegante armband met een rij ronde, heldere kristallen, een tijdloze toevoeging aan elke outfit. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Swarovski