Ontwerp Zonder Titel (67)

Dit zijn de geheimen die Letizia koestert

Letizia van Spanje is een zeer discrete koningin, die zelden praat over haar privé-leven.

Het Spaanse tijdschrift Hola! onthult enkele van haar geheimen, zoals haar entourage en haar zelfgekozen vrienden.

Alles wat we weten is dat Letizia houdt van cultuur in de breedste zin van het woord, en dan vooral film. Het is niet ongewoon dat het koninklijk paar een bioscoop binnengaat nadat de lichten zijn uitgegaan.

Privacy

Om haar privacy te bewaren, moet de koningin van Spanje voorzichtig zijn met wie ze omgaat. Alleen mensen die ze vertrouwt mogen bij haar zijn. Na de capriolen van Juan Carlos en zijn veel gepubliceerde ballingschap in Abu Dhabi kan het koninklijk paar zich niet de minste controverse veroorloven.

‘Een echte vriend mag geen misbruik maken van zijn positie. Er zijn geen betere of slechtere vrienden… Een ‘slechtste’ vriend is geen vriend’, zou het motto van Letizia en Felipe zijn.

Nadat Letizia een royal werd, heeft ze van veel oude vrienden afscheid genomen. Ze hield een zeer kleine kring van vertrouwelingen over.

Letizia heeft ook haar eigen trucje om haar privacy te bewaren. Ze is van nature spraakzaam, maar begreep al snel dat ze in het openbaar niet te veel moet zeggen. Dus stelt ze veel vragen,  om het gesprek niet op zichzelf te richten.

Bron: Hola