Sofia

Buren klagen over prinses Sofia

De buren van het UWC Atlantic College in Wales, waar prinses Sofia studeert, klagen over herrie en drankgebruik.

Het UWC Atlantic College heeft al heel wat royalty binnen zijn muren gehad voor prinses Sofia, van toen nog kroonprins Willem-Alexander tot meer recent prinses Leonor en onze prinses Alexia. Dankzij postings van de laatste weten  we dat het op de school nogal eens ruig kan toegaan.

Alcohol

Dat blijft uiteraard allemaal verborgen voor de buitenwereld, maar nu hebben buren geklaagd over lawaai en overmatig alcoholgebruik door de studenten.

Volgens de Britse krant The Sun klaagden de inwoners van St Donat’s, een stadje in Wales waar het prestigieuze internaat is gevestigd, een paar dagen geleden over het harde geluid dat de leerlingen van de school maken tijdens hun nachtelijke uitstapjes, omdat het de rust van de stad verstoort.

‘Vervelende plaag’

Het ongemak dat de aanwezigheid van de studenten in hun straten voor de buren veroorzaakt, is zodanig dat zij als een ‘vervelende plaag’ worden omschreven. De studenten zouden ook zonder toestemming van de schoolleiding op zoek gaan naar vertier. Waarbij ze volgens de buren alle voorradige drank in het dorp soldaat maken.

The Sun

#Royaltynl