Prinses Alexia Gek Op Jongens

Partyprinses Alexia is gek op jongens, zegt deze royalty watcher

Partyprinses Alexia is gek op jongens. Dat vertelde deze royalty watcher aan Helène Hendriks. Maar jongens zijn ook gek op Alexia, zo blijkt.

In een tv interview met Helène Hendriks vertelde royalty watcher Rick Evers dat Alexia dol is op jongens. Maar jongens zijn ook dol op haar. De Groningse boyband Aantal Jongens heeft een muzikale liefdesverklaring voor prinses Alexia gemaakt. De groep, bestaande uit vijf jongens uit Huizinge en Middelstum, schreef speciaal voor de prinses een lied en publiceerde dat op YouTube.

Na de zomerse fotosessie op 7 juni 2024 was royalty watcher Rick Evers te gast bij Helène Hendriks. HIj vertelde over zijn interview met de prinsessen van Oranje en vertelde dat met name prinses Alexia weinig loslaat over haar privé leven. Toch staat ze volgens Evers te boek als partyprinses, en dat is niet voor niets.

Partyprinses Alexia

Alexia wordt de partyprinses genoemd, maar “zij herkent zich niet helemaal in dat beeld”, aldus Rick. Máár: “Ik ken verhalen uit het Haagse die beter niet op televisie kunnen worden verteld.”

Hélène Hendriks wilde vervolgens wel iets meer horen van Rick. En dus drong ze aan bij de royalty watcher: “Jawel! Vrienden onder elkaar! Kom maar op, Rick! Eén smeuïg detail. Jawel!”

Rick mysterieus: “Nou ja, ze is gek op jongens, laten we het daarop houden.”

Bekijk hieronder het hele fragment:

Jongens ook gek op Alexia

Dat jongens ook gek op prinses Alexia zijn blijkt wel uit het lied dat speciaal voor haar gemaakt werd. In het lied bezingen de vijf zangers de schoonheid en elegantie van de prinses. “Alleen al hoe je loopt, ik kan het niet weerstaan,” zingen zij. “Je hebt blauw bloed en ik niet, ik ben normaal dus zie je me niet.” Aan het slot van het lied belooft een van de zangers op een bankje op de Grote Markt in Groningen op haar te wachten. “Maar zeg je nee, ga ik verder op jacht,” voegt hij er wel aan toe.

Liefdeslied voor prinses Alexia

De vijf jongens vertellen dat zij met het lied hopen Alexia te overtuigen in Groningen te komen studeren. De prinses, de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft nu een tussenjaar. De vijf jongens schreven het liefdeslied als ode aan prinses Alexia. Het lied werd eerder al een hit op Tiktok en staat nu dus ook op Youtube.

Lees nu: zo noemen de Spanjaarden prinses Alexia

Prinses Alexia Dit Wist Je Nog Niet Over Haar

Tip van de redactie

Reis je net zoals Alexia graag in stijl? Ontdek deze luxe ONYX handbagage koffer. Speciaal voor de verfijnde reiziger. Voor meer info klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES