Hier Zijn De Royals Allergisch Voor

Hier zijn de royals echt allergisch voor

Royals zijn ook maar mensen. En dus gaan ook zij soms met allerlei allergieën door het leven. Wij hebben de meest opvallende voor je op een rijtje gezet.

Last van hooikoorts? Allergisch voor katten? Niet tegen huismijt kunnen? Royals hebben er net zo veel last van als jij en ik.

Wijlen koningin Elizabeth was allergisch voor katten, zo blijkt. Overigens was ze niet allergisch voor honden, want ze had haar hele leven corgi’s.

koningin elizabeth corgis

Prinses Kate is allergisch voor paarden

In een familie waar velen paardrijden of polo spelen, is een allergie voor paarden natuurlijk onhandig. Toch heeft Kate last van een allergie voor paarden, zo vertelde ze in 2009. Gelukkig zijn paarden niet echt een probleem zo lang je niet naar het poloveld gaat.

weer naar buiten prinses Kate

Hooikoorts

Koningin Camilla vertelde een tijd geleden dat ze in het hooikoorts seizoen last heeft van rode ogen als gevolg van pollen in de lucht. Heel onhandig natuurlijk als je getrouwd bent met een koning als Charles, die niets liever doet dan de velden in trekken. Een loopneus en rode ogen staan ook niet zo leuk als je regelmatig gefotografeerd wordt. En het hooikoortsseizoen duurt maar liefst van eind februari tot ver in de maand augustus. En dan blijkt hooikoorts ook nog eens te verergeren na hevige regenval. En laat het in Engeland en Schotland nou behoorlijk veel regenen. Arme Camilla. Misschien is dat ook wel de reden waarom ze vaak een zonnebril draagt.

eet koningin Camilla

Allergie prins William

Prins William vertelde ooit dat hij ook een allergie heeft. ‘Voor selfies,’ zo zei hij. Goeie grap van een kroonprins.

Lees ook: Hooikoorts Camilla speelt op tijdens voorleessessie

Wordt het hooikoortsseizoen erger?

Bekijk hieronder gratis de uitleg van Hart van Nederland

bron hello magazine

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES