×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse koning en Noorse prinses juichen skiërs toe

  In Trondheim bij het WK skiën

  Zweedse koning en Noorse prinses juichen skiërs toe

  'Wat de Oranjes kunnen, kunnen wij ook!' zullen de Zweedse koning Carl Gustaf en de Noorse prinses Astrid wellicht gedacht hebben. Vol enthousiasme moedigden zij onlangs langlaufers aan, die voor de wereldbeker streden in het Noorse Trondheim.


  Net zoals onze royals houden van de sneeuw, is ook bekend dat de leden van de Scandinavische koningshuizen groot fan zijn van wintersport en wintersportwedstrijden. Niet zo heel gek natuurlijk, als de sneeuwgarantie in je thuisland hoog is en je al van jongs af aan zelf op de latten staat.

  LEES OOK:

  Overigens raakte de Deense kroonprins Frederik (51) onlangs gewond tijdens zijn skivakantie in Zwitserland. Hij is daarna in Kopenhagen geopereerd aan zijn linkerschouder en naar verwachting heeft het ongelukje geen invloed op zijn verdere agenda.

  25 februari 2020 - 08:26