×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima vieren hoogtepunten

  Van topprestaties Nederlandse sporters

  Willem-Alexander en Máxima vieren hoogtepunten

  Dat onze koning en koningin sportliefhebbers zijn en graag Nederlanders mogen aanmoedigen bij wedstrijden in binnen- en buitenland is alom bekend. Het paar heeft nu op social media geuit hoe trots ze beiden zijn op verscheidene sporters.


  “Prachtige successen, met voor enkelen de opmaat naar de Olympische Spelen”, schrijft het koninklijk echtpaar onder meer op social media. Afgelopen weekend stond in het teken van veel wedstrijden, waaronder ook kwalificerende onderdelen voor schaatsen, baanwielrennen, windsurfen en zeilen.

  LEES OOK:

  Willem-Alexander en Máxima noemen sporters Kirsten Wild, Amy Pieters, Harrie Lavreysen, Roy van den Berg, Jeffrey Hoogland, Sam Ligtlee, Marit Bouwmeester, Kiran Badloe, Ireen Wüst en Patrick Roest in het bijzonder: “van harte gefeliciteerd met het behaalde goud!”

  Het is niet ongewoon dat er vanuit het koningshuis felicitaties en gelukwensen komen. Het is zelfs gebruikelijk bij het behalen van wereld- of Olympische titels.

  Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis

  2 maart 2020 - 09:36