Victoria Paars

Wij willen deze jurk van Victoria hebben!

Ze is helemaal vóór meermaals dragen en erin gezien worden – we love. Ze weet welke kleuren, snitten en lengtes haar flatteren – we love. En ze straalt de power uit van een kroonprinses die naast verstand van mode ook verstand van de maatschappij heeft – we love.

We houden hier bij Royalty van outfits bestuderen. Royals – en dan in het bijzonder de vrouwen – weten ons vaak aangenaam te verrassen door voor een trendkleur, extra hoge hak of juist bescheiden outdoor outfit te gaan. Maar december is óók de tijd van uitpakken. Koningin Margrethe van Denemarken is he-le-maal van de pracht en praal. Het kan haar niet aangekleed en glitterig genoeg! Ze ging laatst al volledig ‘op chic‘ voor een avondje naar het muziekgebouw. En Letizia van Spanje is er nog zo eentje die altijd onberispelijk oogt. Gisteren eerde ze het politiekorps van Valencia in een práchtig jurkje, waarin haar sportieve figuur nog eens extra benadrukt werd.

En natuurlijk hebben we dicht bij huis onze eigen Máxima die naast de reguliere koningin een fashion queen genoemd mag worden. Goede bekende Mathilde – van België – is al net zo’n modeminnende vrouw. Sterker nog.. de twee werden voorheen met regelmaat in mantels, jurken en mantelpakjes gespot die van exáct dezelfde ontwerper(s) leken te komen. Fashion twins, zeg maar! De sympathieke, hardwerkende Victoria van Zweden weet ook als geen ander wat haar flatteert en waar ze zich goed in voelt. Een rok of jurk is een veelgemaakte keuze, maar ook broeken, jumpsuits, broekpakken en natuurlijk wintersportkleding draagt de kroonprinses met verve. Vandaag zoomen we even in op een bijzonder mooie jurk die ze al twee keer (in het openbaar) droeg. Wat vind jij van Victoria’s jurk?

September 2020:

Victoria Jurk

November 2020:

Victoria Jurk 2

LEES OOK:

Spot de bijzondere broek van Mathilde

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kungahuset