Wat een geweldige zomerfoto van de complete Zweedse koninklijke familie

De hoofdfoto bij dit artikel is de Zweedse royal zomerfoto van een aantal jaar geleden. Natuurlijk hebben wij ook de állernieuwste voor je. Wel zo leuk, iedereen weer bij elkaar en zo kunnen we even spieken hoe de Zweedse royals er anno juli 2021 uitzien!

De familie is populair in eigen land. Kroonprinses Victoria zet zich in voor gelijke kansen en rechten voor iedereen. En heeft een volle agenda met werkbezoeken. Madeleine werkt en woont met haar gezin in Florida, maar kon deze zomer dan eindelijk weer naar haar thuisland vliegen. En zich bij de rest van haar familie voegen. En Carl Philip en Sofia kregen precies 4 maanden geleden hun derde zoon, Julian. Zij deelden vorige week trouwens deze mooie gezinsfoto.

En nu is de volledige familie, inclusief (klein)kinderen en koning Carl Gustaf en koningin Silvia dus op de foto gegaan. Het is een vrolijk, zonnig en gezellig plaatje geworden!

Achteraan, van links naar rechts: Victoria, Sofia met Julian, Carl Philip, Gabriel, Leonore en Oscar (op de koets), Daniel, Adrienne (ook op de koets), Madeleine, Chris en Nicolas. Vooraan, van links naar rechts: Estelle, Alexander, Carl Gustaf en Silvia. En ook hond Rio – naast Estelle – mocht op de foto, net als Brandie, trouwe viervoeter van de koning en koningin.

Zweedse Royals Zomerfoto Screenshot Instagram

LEES OOK:

3x prinsessen in kleding van Zara

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kungahuset