×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Raakte Carl Gustaf geïnspireerd door ons koninklijk paar?

  Om een dankwoordje richting zorgpersoneel uit te spreken

  Raakte Carl Gustaf geïnspireerd door ons koninklijk paar?

  In navolging van Willem-Alexander en Máxima, uit nu ook de Zweedse koning zijn dankbaarheid.


  Onder meer op het Instagram-account van het Zweedse koningshuis is een bericht van Carl Gustaf geplaatst. Te lezen is dat hij en zijn familie alles rondom COVID-19 op de voet volgen. En dat er diepe waardering is voor iedereen die werkt aan het bestrijden van het virus. En iedereen die zorg verleent aan patiënten.

  “Zij die werken om het virus en de verspreiding ervan proberen te voorkomen, en zorg geven aan de patiënten, groet ik in het bijzonder. Jullie inzet is belangrijk voor ons land, en wordt diep gewaardeerd door mij, mijn familie en iedereen in Zweden.”

  Terwijl zij nog in Indonesië waren, spraken ook onze koning en koningin hun oprechte dank uit voor alle medici en verplegend personeel in Nederland.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  13 maart 2020 - 10:36