×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zet voorlopig maar een streep door je afspraak met deze royals

  Laurentien, Máxima en Beatrix cancelen openbare optredens

  Zet voorlopig maar een streep door je afspraak met deze royals

  Natuurlijk probeert iedere Nederlander verdere verspreiding van Corona te voorkomen. Onze prinsessen en koningin niet in de laatste plaats.


  En dat betekent concreet dat hun werkagenda’s fiks aangepast worden. Voorlopig géén openbare bezoeken, openingen en besprekingen waarbij meer dan 100 mensen aanwezig zijn.

  Laurentien zou de nieuwe bibliotheek in het voormalig postkantoor op het Utrechtse Neude openen. Dat gaat nu niet door. Bovendien blijft de bibliotheek in zijn geheel gesloten, totdat besloten wordt dat het weer verantwoord is voor grotere groepen mensen om in het gebouw aanwezig te zijn.

  Máxima ontvangt niet langer wethouders van verschillende gemeentes op Paleis Noordeinde, voor de gezamenlijke ondertekening van een pact dat ‘Schuldenvrij Nederland’ heet.

  En Beatrix zou aanwezig zijn in het Kunstmuseum Den Haag, voor de opening van de tentoonstelling Koninklijk Blauw. Ook dit gaat niet door.

  Overigens worden meer dan de bovengenoemde afspraken geannuleerd. Hoopte je een glimp op te vangen van een royal, omdat hij of zij toevallig bij jou in de buurt zou komen? Wellicht worden sommige afspraken later nog eens ingehaald. En voor de laatste updates houd je natuurlijk Royalty Online in de gaten.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP, koninklijkhuis.nl. Beeld: ANP

  13 maart 2020 - 10:01