×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Mary deelt kiekjes van hond Grace op vakantie

  Deense royals al weken in de sneeuw te vinden

  Prinses Mary deelt kiekjes van hond Grace op vakantie

  Prinses Mary van Denemarken verblijft al enige tijd in skioord Verbier, in Zwitserland. En ook hond Grace maakt deel uit van de partij.


  Op het Instagram-account van het Deense koningshuis heeft kroonprinses Mary nu 5 prachtige foto’s geplaatst. Op 3 van de foto’s zien we hond Grace in haar eentje poseren in de Zwitserse sneeuw, maar wie even verder klikt ziet ook een foto waarop Mary en Grace samen te zien zijn én een leuk kiekje met Grace en prins Vincent.

  Mary, Frederik, Christian, Isabella, tweeling Vincent en Josephine én hond Grace verblijven al enkele weken in Zwitserland. De kinderen volgen er lessen aan de Lemania-Verbier International School, dus naast skiën en dollen met de hond wordt er ook hard geleerd.

  Het is volop sneeuwpret voor veel koninklijke families. Eerder deelden we al de mooiste beelden van de Oranjes in Lech. En andere Scandinavische royals moedigen deelnemers van wk-wedstrijden skiën en schaatsen aan.

  Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @detdanskekongehus

  26 februari 2020 - 07:20