Noorse Royals Weekend

Noorse royals delen nieuwe vakantiefoto’s

Gezellig met de hele familie! Koning Harald en koningin Sonja maken samen met Haakon en zijn gezin en Märtha Louise en haar gezin een prachtige bootreis langs de Noorse Lofoten.

De Lofoten is een eilandengroep in het noorden van Noorwegen. De Noorse royals vieren vakantie in eigen land. Net als de Zweden en de Denen trouwens. Niet zo gek, in tijden van corona. Bovendien willen alle koninklijke families op die manier onder de aandacht brengen dat een vakantie in eigen land niet onderdoet voor een vakantie over de grens.

Met de Norge, het koninklijke vakantieschip, worden de mooiste tripjes gemaakt door Harald, Sonja en hun zoon Haakon met zijn gezin, plus hun dochter Märtha Louise en haar gezin. Ze meren op diverse plekken aan om natuurwandelingen te maken. De vakantiefoto’s die de Noorse royals delen zijn ontzettend leuk. Heel echt, niet te geposeerd en om vrolijk van te worden!

Met z’n allen aan dek. We zien dat Maud, de jongste dochter van Märtha Louise, lekker op haar badslippers loopt. Ingrid op witte sokken. En Sverre heerlijk op blote voeten. Echt vakantie dus.

Noorwegen Royals Vakantie Augustus 2020

Koningin Sonja maakt een zonnige wandeling, samen met Mette-Marit en Märtha Louise.

Noorwegen Royals Vakantie Augustus 2020 2

Nog zo’n leuk familieplaatje! Over Haakons en Mette-Marits dochter Ingrid Alexandra las je eerder deze week al van alles bij ons.

Noorwegen Royals Vakantie Augustus 2020 3

Wat een mooi stel. Haakon en Mette-Marit samen op de foto. Dat het aan boord van een schip, maar ook aan wal in Noorwegen nog best fris kan zijn in de zomer bewijst de kleding van sommigen wel. Bovendien moet de gezondheid van Mette-Marit extra goed in de gaten gehouden worden. En spot jij ook de knietjes vol zand van Haakon? Die heeft vast even een kasteel gebouwd.

Noorwegen Royals Vakantie Augustus 2020 4 1

Het koninklijke vakantiejacht, Norge. Koningin Sonja maakte er eerder deze zomer al een reis mee. Ze had toen naar verluidt enkele goede vrienden meegenomen.

Noorwegen Royals Vakantie Augustus 2020 6

Lees ook:

Vakantieplannen Amalia en Alexia vallen in het water

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detnorskekongehus