Mette-Marit deelt een prachtige foto van haar wandeling in de Noorse sneeuw

Mette-Marit mag graag een wandeling maken of een outdoor-sport beoefenen. Gelukkig is er in Noorwegen meer dan voldoende ruimte voor iedereen om op veilige afstand van elkaar buiten te zijn en de frisse lucht op te snuiven.

De kroonprinses en haar gezin zijn echte buitenmensen. Maar omdat Mette-Marit lijdt aan een vrij zeldzame – en in tijden van corona ook extra precaire – longaandoening is het wel zaak dat zij afstand houdt en zich niet zomaar op ieder werkbezoek stort, bijvoorbeeld. De vrouw van Haakon heeft een eigen Instagram-account. Dus naast het officiële account van de Noorse royals, zie we af en toe ‘bonus’- foto’s van deze sympathieke moeder van 3 voorbijkomen.

Mette-Marit deelt een wonderschoon plaatje van een dik pak Noorse sneeuw en een fenomenaal gekleurde lucht, oranje met roze. We spotten ook labradoodle Muffins, dus de conclusie dat Mette-Marit met de hond een rondje is gaan lopen, ligt voor de hand. Meerdere bekende namen reageren op de foto. Onder meer Durek, de partner van prinses Märtha Louise en ook actrice en producente Rashida Jones zijn vol lof over het mooie plaatje.

Mette Marit Sneeuwfoto Screenshot Instagram

LEES OOK:

Spannend: Eloise gaat tentamenweek in

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @crownprincessmm