Madeleine

Madeleine deelt héérlijke Halloween-foto

Ook in Zweden werd Halloween gevierd. Of eigenlijk moeten we zeggen: bij deze Amerikaans-Zweedse familie in Florida! Prinses Madeleine en haar kinderen zien er fantastisch uit.

Het zal je niet zijn ontgaan dat afgelopen zaterdag (en voor sommigen ook zondag nog) Halloween werd gevierd. Het typisch Amerikaanse feestje, waarbij enge en maffe kostuums en versieringen centraal staan, krijgt ook in ons land steeds meer voet aan de grond. En royals in Europa doen graag mee. Zo verzamelden we laatst al de leukste Halloween-kostuums die royals in de afgelopen jaren droegen. En kon je even meekijken hoe de Noorse prinses Märtha Louise de feestdag doorbracht.

Ook Madeleine, dochter van de Zweedse koning Carl Gustaf en koningin Silvia, vierde Halloween met haar gezin. Zij wonen en werken in Amerika. En gelukkig deelt Madeleine zo af en toe een kiekje van haar opgroeiende kinderen. Wat groeien die enorm hard! We zien de prinses zelf in een soort Batwoman-pak. Zoon Nicolas en dochter Leonore mochten voor de gelegenheid een kleurtje in hun haar. En jongste spruit Adrienne is een prinses!

Madeleine Halloween Instagram Oktober 2020

LEES OOK:

Een Deens en een Nederlands vlaggetje

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @princess_madeleine_of_sweden