Nouveau Royalty Denemarken Mary Frederik Kongahuset3

Een Deens en een Nederlands vlaggetje

Op Instagram kondigen de Deense royals – omlijst door een prachtige portretfoto van kroonprins Frederik – een handelsmissie met ons land aan. Dit keer wel digitaal, omdat echt afreizen niet kan en mag.

We vertelden je een paar maanden geleden al dat er plannen waren om Denemarken en Nederland samen te laten komen. In de vorm van een handelsmissie. Focuspunten zouden duurzaamheid en milieutechnologie zijn. Die handelsmissie is er vandaag alsnog gekomen, maar dan digitaal in verband met de coronacrisis.

Op het Instagram-account van de Deense royals is vandaag een mooie foto van de Deense kroonprins Frederik te vinden. Mét een Deens en een Nederlands vlaggetje erbij. De verdere tekst luidt, zo ongeveer:

‘Over een uur houdt Zijne Koninklijke Hoogheid de Kroonprins een toespraak voor een bijzondere handelsmissie naar Nederland. Voor het eerst zal een dergelijke missie helemaal digitaal plaatsvinden.

Het Kroonprinselijk paar (Frederik en Mary, red.) zou deze dagen een grote Deense handelsmissie leiden, naar Nederland. Vanwege de coronacrisis vindt het nu echter digitaal plaats.’

Deense Koningshuis Handelsmissie Nl Oktober 2020 Instagram

LEES OOK:

Zo vierde Märtha Louise Halloween

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @detdanskekongehus