Mette Marit Haakon Halloween

Bijna Halloween: we blikken terug op royal Halloween-outfits

Over een paar weken is het weer Halloween. Dit in Amerika mateloos populaire verkleedfeest (trick or treat!) wordt inmiddels ook door steeds meer Europeanen omarmd. We kijken even naar Halloween-kostuums van royals in afgelopen jaren.

Met Halloween – dat dit jaar op zaterdag 31 oktober valt – verkleedt jong en oud zich en dat kan soms niet gek genoeg! In Hollywood halen traditiegetrouw ook de grootste sterren hun mooiste kostuums uit de kast. Vaak geven zij luxe feesten. En worden de huizen helemaal in Halloween-sferen aangekleed.

Ook in Nederland wint Halloween aan populariteit. Zie dat ook maar eens te weerstaan, jezelf lekker gek mogen gedragen, misschien wel een speciale thema-avond in een pretpark bezoeken én aan de slag kunnen met pompoenen, spinnenwebben en snoepjes.

Wij zochten de leukste Halloween-plaatjes van de royals voor je op, van de afgelopen jaren. Wie weet waar ze ons dit jaar mee gaan verrassen! In een coronaproof-versie van de feestelijkheden, uiteraard.

Mette-Marit en Haakon als de hoofdkarakters uit The Royal Tenenbaums, een film uit 2001. Als je de film hebt gezien, herken je de karakters direct! Mette-Marit lijkt verdacht veel op Gwyneth Paltrow, geweldig!

Mette Marit Haakon Halloween

Prins Harry helemaal klaar voor Halloween op school in 1987.. hoe schattig is dit?!

Harry Halloween 1987

Harry’s nichtje Eugenie deelde op de avond voor Halloween vorig jaar een schattige throwback van zichzelf. Mét een clown! Helemaal haar ding, zo te zien.

Eugenie Halloween

De Zweedse prinses Sofia nam zoontje Alexander mee naar een Halloween-feestje bij een jeugdcentrum. Zo te zien heeft de peuter meer aandacht voor de tafelvoetbaltafel dan voor de Halloween-versieringen.

Sofia En Alexander Halloween

En dit is prinses Beatrice, als – tja, hoe zullen we het noemen – een extra bijzonder aangeklede eenhoorn?!

Beatrice Halloween

LEES OOK:

3x de korte kapsels van Charlene

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @crownprincessmm, @princesseugenie, @prinsparet, HarpersBazaar.com