Joachim 1

Frederik geeft update over gezondheid Joachim

Het was flink schrikken voor de Deense koninklijke familie. Joachim, die met zijn gezin in Frankrijk werkt en woont, onderging een spoedoperatie vanwege een stolsel in de hersenen. Inmiddels maakt hij het stukken beter.

Grote broer Frederik (52) zocht Joachim (51) op in Frankrijk, om te zien hoe het nu met hem gaat. Joachim kampte met een bloedstolsel in de hersenen en werd een paar weken geleden met spoed geopereerd in Toulouse. Het was de vraag hoe hij uit de operatie zou komen en of er eventueel permanente gezondheidsschade voor de prins zou zijn. Dat bleek gelukkig niet het geval.

Zijn artsen hebben alle vertrouwen in een volledig herstel voor de prins. Vorige week dinsdag mocht hij het ziekenhuis verlaten. En deze week zocht Frederik hem dus op. Op social media is een foto van het bezoekje geplaatst. We zien de broers samen aan het ontbijt zitten, op Château de Cayx. Dat is de vakantieresidentie van Joachim in Frankrijk. Frederik zegt over het bezoek: “Joachim herstelt goed, maar heeft nog steeds rust nodig om hem heen”.

Frederik En Joachim Denemarken

Lees ook:

Ex-vrouw Joachim opgelucht na zijn ontslag uit ziekenhuis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @detdanskekongehus

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen