Carl Philip Bij Race Auto

Carl Philip naar de IKEA

Jaloezie speelde een schokkende hoofdrol.

We kennen Carl Philip allemaal als de stoere echtgenoot van Sofia, maar daarvoor had hij maar liefst tien jaar een relatie met ene Emma Pernald!

Dat zat zelfs zo diep, dat vrienden en familie een verloving verwachtten. Het tegenovergestelde gebeurde. Het paar ging uit elkaar en – heeft zelfs helemaal geen contact meer!

Ze kregen allebei een nieuwe relatie en stichtten een gezin, dat kan ermee te maken hebben. Maar bovenal zou het de jaloezie van Sofia zijn. Toen zij bij hem introk, stonden in zijn huis nog de meubels die hij samen met Emma had gekocht. Dat accepteerde Sofia niet en Carl Philip moest stante pede naar de IKEA – waar anders in Zweden – om nieuwe te kopen.

Een nieuw bed was een absolute must, vertelde een familielid.

Sindsdien doet de prins net alsof Emma nooit heeft bestaan: ‘Ik heb de magie van de liefde misschien niet echt gevoeld voordat ik Sofia ontmoette, maar nu ik dat wel heb, voel ik pas echt hoe wonderbaarlijk het een mens kan veranderen.’

De krant Aftonbladet vroeg Emma om een reactie. Ze zei: ‘Het was vreemd om te horen. Ik voelde de liefde in de tien jaar dat we samen waren.’

Hieronder staat ze rechts, naast een onbekende blondine.

Polar Music Prize
Polar Music Prize

Bron: Svensk Dam Beeld: Getty Images