5 mooie foto’s van déze jarige kroonprinses

Victoria van Zweden mag 44 kaarsjes uitblazen vandaag. De kroonprinses laat zich met grote regelmaat in het openbaar zien en wordt eigenlijk overal met open armen ontvangen. Wij hebben 5 prachtige plaatjes van de jarige jet voor je!

Victoria is dus een redelijk jonge veertiger. Haar man Daniel is net een tikje ouder, hij wordt in september 48. Het stel heeft samen dochter Estelle (9) en zoon Oscar (5). Vorig jaar vierden Victoria en Daniel hun 10-jarig huwelijksjubileum en toen werden deze sprookjesachtige foto’s gemaakt.

De Zweedse kroonprinses doet zeker niet onder voor haar vader, koning Carl Gustaf, als het gaat om werkbezoeken afleggen en zich betrokken tonen. Victoria lijkt geknipt voor de rol van koningin. Wanneer dat gaat gebeuren, laat zich nog even raden. Haar vader heeft geen concrete plannen om het stokje over te geven. Bijzonder is wel dat ze in de volledige geschiedenis van het Zweedse koningshuis pas de 4de vrouw zal zijn die op de troon plaatsneemt.

Speciaal voor haar verjaardag hebben een aantal mooie foto’s van Victoria voor je verzameld! Grattis! (=gefeliciteerd)

Victoria én vader Carl Gustaf bij een vergadering met de Zweedse regering. Wat een goed geschoten foto en check ook even die waanzinnige killer heels van de kroonprinses herself!

Victoria Foto 1

Een mantel met oversized kraag, goede clutch, prachtige pareloorhangers én roodgelakte nagels. What’s not to love? Victoria is als Zweedse een echte fashionista, maar haar keuzes zijn altijd keurig en passend voor de gelegenheid.

Victoria Foto 2

Deze prachtige foto (en dito jurk!) werd genomen speciaal voor de Zweedse gaypride. Die kon niet doorgaan, maar Victoria is een voorvechter van gelijke rechten en eerlijke behandeling. Zie je hondje Rio ook vol bewondering naar haar kijken?

Victoria Foto 3

Samen met dochter Estelle. Het is een foto van afgelopen winter, toen ze samen met Carl Gustaf een nieuwe brug mochten openen in Stockholm. Hoezo, fashion twins?!

Victoria En Estelle Foto 1

En we besluiten met een foto van bruid Victoria. Ze trouwde op 19 juni 2010 met Daniel. En droeg een jurk van de Zweedse ontwerper Pär Engsheden.

Victoria Foto 4

LEES OOK:

4x Kate in pastelkleuren

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kungahuset, Pinterest