H.k.h. Prins Daniel / Hrh Prince Daniel

Zo leuk: 3 throwback-foto’s van Daniel Westling

De echtgenoot van kroonprinses Victoria is alweer zo’n 15 jaar een ‘royal’ in Zweden, halverwege de jaren 2000 begonnen hij en Victoria met daten. Hoog tijd om eens een paar kiekjes-uit-de-oude-doos met je te delen.

Midden jaren 2000 kwamen hij en Victoria elkaar tegen na een work-out. Dat was in de sportschool van Daniel zelf, want hij was in die tijd personal trainer en sportschooleigenaar. Ze begonnen te daten, werden verliefd en in februari 2009 kondigden ze hun verloving aan. 1,5 jaar later – op 19 juni 2010 – stapten de twee in het huwelijksbootje.

Vorig jaar waren zij dus precies 10 jaar getrouwd. Voor die gelegenheid werden deze geweldige foto’s gedeeld door het Zweedse hof. Victoria is inmiddels 43 jaar en Daniel 47. Hun kinderen Estelle (9) en Oscar (5) zien we ook steeds vaker in beeld verschijnen. Op hun verjaardagen worden doorgaans mooie plaatjes gedeeld, maar Estelle helpt bijvoorbeeld ook al weleens mee met ‘royal duties’, zoals het knippen van een lintje.

Terug naar Daniel. Geboren op 15 september 1973. Hij heeft een zus, Anna. En is nog altijd veel met sport en bewegen bezig. We hebben hieronder 3 superleuke ’throwbacks’ voor je!

Een jonge Daniel als misdienaar in de kerk. Lekker wild kapsel ook!

Daniel Westling Foto 2

Sportief een stukje rennen, het is zijn passie. Onlangs nog spoorde hij Zweedse kinderen aan om ook meer te gaan bewegen.

Daniel Westling Foto 1

Een lieve foto uit de verkeringstijd met Victoria. Samen in het publiek, de verliefdheid spat ervanaf.

Daniel Westling Foto 3

LEES OOK:

Nieuwe foto van William speciaal voor zijn verjaardag

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kungahuset, Tumblr, Pinterest