Kate Anp

4x Kate in pastelkleuren

Naast tie-dye en de verschillende tinten groen die je nu veel ziet in de zomermode, kunnen ook de zachte pastelkleuren niet langs je heen zijn gegaan. Kate, fashionable als altijd, laat even zien ‘hoe het moet’ en shinet in deze mooie outfits.. in pastel!

De hertogin en echtgenote van prins William laat zich zelden tot nooit betrappen op een modemisser. Natuurlijk staat er vast en zeker een team van experts voor haar klaar, maar duidelijk is dat ze absoluut een eigen stijl heeft. En we love die stijl! Vandaag brengen we je mooie voorbeelden van pastelkleurige outfits van Kate.

Wellicht zit er nog wel een kleurtje of item tussen dat écht niet in jouw garderobekast mag ontbreken.

Kate in zachtroze. Een heel contrast met de knalgroene jurk die ze droeg tijdens het finaleweekend op Wimbledon.

Kate In Pastel Foto 1

Zacht lila én pofmouwtjes, what’s not to love? Kate draagt een stijlvolle midi-jurk en op deze foto ook een mondkapje. Mooie vrouw!

Kate In Pastel Foto 2

Deze mantel in baby blue staat haar prachtig. Leuk ook dat ze kiest voor een clutch en heels in een nude-tint, waardoor het blauw nog beter uitkomt.

Kate In Pastel Foto 3

Geel is een kleur die niet iedereen ‘durft’. Kate wel en hier kiest ze voor eigeel, zacht en modieus. Hoedje (mét decoratieve bloem) in dezelfde kleur.

Kate In Pastel Foto 4

LEES OOK:

5x schitterende Máxima-hoeden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @dukeandduchessofcambridge, Pinterest