3x Mary van Denemarken in gewèldige broeken

Mary heeft al net zo’n goede neus voor fashion als onze Máxima, Kate in Engeland en Mathilde in België. We spotten Mary vaak in een kekke jurk, maar kijken nu eens naar haar toffe broeken. We love het roze exemplaar!

Met een nieuw en iets frisser seizoen in aantocht is het tijd om onze garderobe eens onder de loep te nemen. Tussenjas? Check. Laarzen die tegen een stootje kunnen klaargezet? Check. Nu nog even een rondje broeken: wat zijn de trendkleuren en -modellen en waar kunnen we inspiratie vandaan halen? Wij starten met Mary van Denemarken. Een echte fashionista die niets aan het toeval overlaat. Het plaatje klopt iedere keer, van top tot teen. Heb jij al een favoriet tussen de broeken hieronder?

Mooi roze is niet lelijk! Deze moderne twist van de harembroek in een prachtige kleur roze staat Mary prachtig. Leuk te combineren met een witte blouse en smalle riem.

Mary Broek 1

Hier bezocht de kroonprinses een aantal militairen die zich bezighouden met bron- en contactonderzoek tijdens de crisis. Mooi hoe alles zich hier moeiteloos laat combineren: mantel, truitje, broek. Zo’n wijde-pijpen-keus staat haar goed.

Mary Broek 2

En naast heerlijk wijd en zwierig is er natuurlijk ook altijd ruimte in onze kledingkast (en ons hart!) voor de skinny varianten. Deze form-fitting zwarte jeans wordt een erg leuk setje met de bloemenprint blouse.

Mary Broek 3

LEES OOK:

De exclusieve parfum van koningin Máxima koop je hier

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detdanskekongehus / Scanpix / Mads Claus Rasmussen